Hemnet

Originalet bland Svenska tjänster för bostadssök

"Sveriges mest besökta bostadsmarknad på nätet

HemnetSveriges fastighetsmäklare startade redan 1998 en gemensam databas - Hemnet. Den omfattar nästan alla landets bostäder som är till försäljning genom landets fastighetsmäklare. Det gör det enkelt för dig att hitta din nästa bostad och för fastighetsmäklarna innebär Hemnet samordningens alla fördelar. Kort sagt, genom Hemnet har köpare och säljare lättare att hitta varandra.

På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter och fritidshus som är till salu. Du kan enkelt och effektivt leta bostad över hela landet.

Varje månad besöker omkring en miljon människor Hemnet för att leta ny bostad, följa prisutveckling och utbud. På Hemnet visas cirka 800 000 bostadsbeskrivningar per dygn.

Utbudet av bostäder på Hemnet uppdateras varje timma och här finns även kartor, vägbeskrivningar, bilder, kalkyler, visningstider m.m. - kort sagt allt du behöver.

Hemnet ägs och drivs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Fastighetsbyrån, Mäklarsamfundet och Svensk Fastighetsförmedling.

I början av 2009 rekryterade Hemnet en ny ledning och sedan dess har det Hemnet tagit fler steg mot en mer öppen och mindre protektionistisk attityd. Förhoppningsvis har man insett att det är med bra produkt istället för med jurister som de skall slåss på marknaden för bostadssök.

"

Källa: Hemnet.se

www.hemnet.se