Mäklare > Stockholm > Södertälje > GH Fastighetsförmedling

GH Fastighetsförmedling - mäklare i Södertälje


logo

Företag: GH Fastighetsförmedling
Adress: Nygatan 19
Postnummer: 15123
Ort: SÖDERTÄLJE
Telefon: 08-55031920
Hemsida: GH Fastighetsförmedling


Presentation: GH Fastighetsförmedling

Jag heter Gottfried Hummler och är grundare av företaget GH Fastighetsförmedling.

Jag är registrerad fastighetsmäklare, jurist, ingenjör och har under många år skaffat mig en gedigen erfarenhet inom olika arbetsområden där kontakten med människor och förmågan att kunna förhandla, presentera och representera är väsentliga för att lyckas. Förutom som fastighetsmäklare har jag bl.a. arbetat som kanslichef, kommunjurist och ansvarig för socialtjänsten.

Det krävs mycket för att lyckas bra med en fastighetsaffär. Det är därför jag samarbetar med banker, mäklare, besiktningsmän och försäkringsbolag mfl. för att du som kund skall känna dig trygg och säker när du lämnar över ansvaret för en affär till mig.

Din viktigaste affär

För de flesta konsumenter är försäljning eller köp av bostaden den största affären de under sin livstid kommer att genomföra. Det är därför mycket viktigt, när man själv inte har kunskapen, att man anlitar en mäklare som man kan lita på i alla avseenden.

För mig är därför ord som KOMPETENS och SERVICE självklara liksom begrepp som ANSVAR, TRYGGHET och DELAKTIGHET. Allt för att du som kund skall känna att du är väl omhändertagen när du anlitar GH Fastighetsförmedling när du skall sälja eller köpa en bostad.

Du är välkommen att höra av dig med dina frågor eller funderingar och kan nå mig på följande sätt: