Mäklare > Skåne > Malmö > Skeppsholmen Sothebys International Realty

Skeppsholmen Sothebys International Realty - mäklare i Malmö


logo

Företag:Skeppsholmen Sothebys International Realty
Adress: Stortorget 9
  211 22
  MALMÖ
Telefon:040-838 00
Hemsida:Skeppsholmen Sothebys International Realty


Presentation: Skeppsholmen Sothebys International Realty

Nytt kontor i Malmö

Vi brukar ju säga att vi följer våra kunder på hela resan. Och vi menar allvar. Eftersom flera av våra kunder åker till Skåne varje år, bestämde vi oss för att göra dem sällskap. Och väl på plats möter vi så klart nya kunder, som redan bor i vårt sydligaste landskap.

Vi kände att vi hade något att tillföra. Vi kan området och vi har medarbetare med särskild kompetens. Den stora efterfrågan på våra tjänster även i de södra delarna av Skåne medför att vi nu är glada att meddela såväl nya som gamla kunder att vi i januari 2011 kompletterar vårt Båstad kontor & förstärker vår närvaro i Skåne med nya fina lokaler på Stortorget 9 i Malmö.

Vi vill samtidigt passa på att bjuda in dig som erfaren mäklare att göra oss sällskap i vår nya satsning i Öresundsregionen. Vi vill finnas med i en region som expanderar och på plats vara våra kunder till tjänst.

Från kontoret i Båstad och vårt nya kontor i Malmö har vi utsikt inte bara över Bjärehalvön och Kullaberg utan hela vägen ner till Skanör-Falsterbo, Ystad Sandskog och det sköna Österlen.

Välkomna att kontakta Mathias Blomberg 0739 82 80 29, för mer information.