Mäklare > Östergötland > Vadstena > ERA Andersson & Karn i Vadstena

ERA Andersson & Karn i Vadstena - mäklare i Vadstena


logo ERA Andersson & Karn i Vadstena

Företag: ERA Andersson & Karn i Vadstena
Adress: Stora Torget 3
Postnummer: 592 22
Ort: VADSTENA
Telefon: 0143-290 40
Hemsida: ERA Andersson & Karn i Vadstena


Presentation: ERA Andersson & Karn i Vadstena

Välkommen till ERA®Andersson & Karn i Vadstena

Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i västra Östergötland med kontor i Motala, Borensberg och Vadstena. Vi förmedlar allt från villor, fritidshus och bostadsrätter till hyresfastigheter och lantbruk. Vårt mål är att hjälpa Dig till en trygg, lönsam och bekväm bostadsaffär.

Genom att vara en del av ERA, en av världens mest framgångsrika mäklarkedjor, har vi tillgång till ett unikt koncept med både marknadsföring, försäkringar och mycket annat. Detta kombinerat med god lokal kännedom om den marknad vi arbetar på ger oss de bästa förutsättningarna att göra Din bostadsaffär till en god affär.

Ska du köpa bostad? Kontakta oss i god tid så kan vi ge Dig råd och information så din bostadsaffär blir en god affär.

Ska du sälja din bostad? Vi ger dig en kostnadsfri och förutsättningslös genomgång av allt du kan vinna genom att anlita en ERA-mäklare.

Vi träffas i Motala på 0141-29 09 90, i Vadstena på 0143-290 40,Borensberg på 0141-406 30, Linköping på 013-10 23 50 och Mjölby på 0142-120 40.

VI HJÄLPER DIG ATT SÄLJA DIN BOSTAD

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?