Mäklare > Jämtland > Östersund > Land och fjäll AB

Land och fjäll AB - mäklare i Östersund


logo

Företag: Land och fjäll AB
Adress: Frösövägen 64
Postnummer: 832 44
Ort: FRÖSÖN
Telefon: 063-107200
Hemsida: Land och fjäll AB


Presentation: Land och fjäll AB

Land & Fjäll Fastighetsförmedling grundades våren 2013 med säte på Frösön i Östersund. Vi vill påstå att vi är ett mellanting mellan en traditionell mäklare och en nätmäklare. Vi har nämligen plockat godbitarna ur de båda arbetssätten och tagit bort vissa kostsamma delar av mäklartjänsten som är mindre nödvändiga utan att göra avkall på kvaliteten och tryggheten. Land & Fjäll Fastighetsförmedlings vision är att vara "folkets mäklare" genom att ha en prispressad och kundanpassad mäklartjänst som passar alla - landsort som tätort, slott som koja!

Insikten har kommit under åren om att marknaden i Jämtland och Härjedalen efterfrågar en mäklartjänst som kombinerar två typer av mäklare - den traditionella- och nätmäklaren.

Engagemanget och det lokala kunnandet som en traditionell- och etablerad mäklare har kombinerat med prissättningen som en Internetmäklare kan erbjuda. För att kunna genomföra detta har vi prispressat vårt koncept men med bibehållen trygghet och engagemang och istället utformat ett grundpaket med tilläggstjänster. Vi har bland annat valt att kapa kostnader genom att i grunden avstå tidningsannonser, visningar och ett centralt beläget kontor.

Jag själv är en erfaren mäklare med rötterna i Jämtland och Härjedalen som har arbetat som mäklare sedan 2005. Mina första år som mäklare arbetade jag på Erik Olsson Fastighetsförmedling i Stockholm, som är en av Sveriges största enskilda mäklarfirmor. Där fick jag förkovra mig inom yrket och ta lärdom av den tuffa marknad som finns i huvudstaden. Kvalitet, kunskap och service var ledorden för att lyckas. 2011 flyttade jag tillsammans med min familj "hem-över" till Östersund då längtan efter fjällen, skogarna, nära och kära blev för stor då jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Härjedalen. Väl installerad i Östersund har jag till och med 2012 arbetat som mäklare på Storsjömäklarna.

Välkommen till Land & Fjäll Fastighetsförmedling!

Veronica Westlund

VD Land & Fjäll AB / Reg. fastighetsmäklare