HittaHem

Stöder användaren i alla faser av en bostadsaffär

"Konsumenternas sökmotor för bostäder på nätet!

HittaHemHittaHem.se

är en annonsfri bostadstjänst som stödjer användaren i alla faser av en bostadsaffär; som ägare, som köpare och som säljare. På HittaHem.se har vi som mål att man skall hitta alla objekt som är till salu i Sverige. Det skall vara snabbt, överblickbart och enkelt!

Som fördjupning erbjuds olika stöd beroende på vilken fas man befinner sig i:

Som köpare finns jämförelseperspektiv och bevakningsfunktioner av objekt ner på gatunivå. Man kan se vad andra tycker om området jag är intresserad av eller utnyttja de kopplingar och input som finns via sociala nätverk.

Som ägare finns intressant fakta om ens egna boende. Man kan t.ex. se hur många köpare som har bevakning på ens område, hur prisstatistiken ser ut där man bor eller få prisindikationen på ens hem utifrån statistik i området.

Som säljare kan du se vilka mäklare som är aktiva och specialiserade i ditt område, hur många hus denna mäklare har till salu i ditt kvarter eller vad tidigare säljare tycker om vald mäklarens arbetssätt. Som säljare är jag mån om att hitta bästa möjliga mäklare just för mitt kvarter och mina behov.

Idén till HittaHem.se kom från grundarnas flitiga användande av mer traditionella bostadstjänster, och de brister man upplevde med dessa. Målet blev att utveckla en tjänst som fokuserade på användarna och inte annonsörerna. Allt skulle få plats en sida och likna en app i sin utformning. Grundarnas kunskaper och mångåriga erfarenhet inom utveckling av digitala tjänster (bla Bello.se och GoHandy.com) i kombination med det upplevda behovet av förnyelse inom bostadstjänsterna, blev startskottet för HittaHem.se. Modern teknik, nya affärsmodeller och nya användarperspektiv är grunderna för HittaHem.se.

Källa: HittaHem.se