Mäklare > Gävleborg > Ockelbo > Fastighetsbyrån Sandviken

Fastighetsbyrån Sandviken - mäklare i Ockelbo


logo Fastighetsbyrån Sandviken

Företag: Fastighetsbyrån Sandviken
Adress: Hyttgatan 23
Postnummer: 81130
Ort: SANDVIKEN
Telefon: 026-249950
Hemsida: Fastighetsbyrån Sandviken


Presentation: Fastighetsbyrån Sandviken

Din mäklare i Sandviken

Sandviken är en småstad med ett stort utbud av aktiviteter för alla. Här finns närheten till Storsjön med fina badstränder, Kungsberget och dess alpina anläggning samt Högbo Bruk med sin vackra miljö. Sandvik är vår största arbetsgivare och har funnits i 150 år på orten. Sandviken erbjuder bra kommunikationer med bra tågförbindelser och motorväg vilket underlättar vid pendling.

Fastighetsbyrån har funnits i Sandviken sedan 1971. Vi är klart marknadsledande och säljer mer än varannan bostad i Sandvikens kommun. Kontoret har 8 anställda som är specialister på villor/fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Personligt engagemang och affärsmässighet är vårt kännetecken. Varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare.

Välkommen att ringa oss eller titta in på vårt kontor! Med våra generösa öppettider är det enkelt för dig att komma i kontakt med oss. Som marknadsledande har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning.