Torsby-Mäklaren AB - mäklare i Torsby


logo

Företag:Torsby-Mäklaren AB
Adress: Tingshusg 5
  68524
  TORSBY
Telefon: 0560-10530
Hemsida:Torsby-Mäklaren AB


Presentation: Torsby-Mäklaren AB

Trygghet genom hela bostadsaffären

Hus är det roligaste vi vet. Samtidigt vet vi på TorsbyMäklaren att din fastighetsaffär är ett av de största och viktigaste besluten i ditt liv. Vi sätter därför stor vikt vid trygghet, personlig kontakt och gedigen uppföljning genom hela fastighetsaffären.

TorsbyMäklaren förmedlar och värderar villor, fritidshus, gårdar, skogsegendomar, torp och bostadsrätter. Med mångårig erfarenhet och ett brett kontaktnät har vi stora möjligheter att hjälpa dig genom en bostadsaffär som båda parter är nöjda med.

För dig som längtar efter ett nytt hem erbjuder vi hjälp att förverkliga dina bostadsdrömmar. Hos oss får du professionell hjälp och svar på dina frågor och funderingar.

För dig som vill sälja erbjuder vi den kunskap och fingertoppskänlsa som krävs för att genomföra en trygg och lönsam bostadsaffär. Funderar du på att sälja, men inte riktigt bestämt dig kan TorsbyMäklaren erbjuda värdering och rådgivning.

Du som kund undrar säkert över mycket, och här på vår webbplats hittar du svaren på de vanligaste frågorna. TorsbyMäklaren vill vara en källa till både fakta och inspiration. Aktuella objekt till försäljning hittar du naturligtvis också.

Varmt välkommen till TorsbyMäklaren - din mäklare på orten.

Vårt kontor finns på Tingshusgatan 5 med bästa läge i Torsby.Gratis hjälp välja mäklare - TORSBY

1. Registrera din bostad
-En kort beskrivning räcker.

2. Vänta på anbud
-Mäklarna skriver pris, presentation och vad som ingår.

3. Jämför och anlita
-Välj ut ett par att träffa och välj den bästa för dig!


Börja här >>

Tjänsten att jämföra och välja mäklare är kostnadsfri