Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby - mäklare i Vimmerby


logo Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Företag:Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
Adress: Storgatan 52
  59837
  VIMMERBY
Telefon: 0492-15555
Hemsida:Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Mäklare med koll på läget i Vimmerby

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en villa, fritidshus eller bostadsrätt i Vimmerby? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vimmerby!

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Vi jobbar ständigt för att ge bästa möjliga service och anpassa vårt arbete efter just ditt behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden gör även din bostadsaffär tryggare - oavsett om du köper eller säljer.

Som säljare så får du tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu.

Förutom våra tjänster erbjuder vi också alla våra kunder proffsfotografering för att din bostad ska presenteras och exponeras på bästa möjliga sätt. Vår hemsida och Hemnet utgör välbesökta marknadsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Storgatan 52 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Vimmerytidningen.

Tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. För dig som är intresserad av att köpa så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.Gratis hjälp välja mäklare - VIMMERBY

1. Registrera din bostad
-En kort beskrivning räcker.

2. Vänta på anbud
-Mäklarna skriver pris, presentation och vad som ingår.

3. Jämför och anlita
-Välj ut ett par att träffa och välj den bästa för dig!


Börja här >>

Tjänsten att jämföra och välja mäklare är kostnadsfri