Mäklargruppen - mäklare i Kalmar


logo

Företag:Mäklargruppen
Adress: Timmermansgatan 39
  392 36
  KALMAR
Telefon: 0480-26060
Hemsida:Mäklargruppen


Presentation: Mäklargruppen

Mäklargruppen - Ett aktivt Val Mäklargruppen är den personligare fastighetsmäklaren, där kundens intressen sätts i fokus. För oss är varje kund lika viktig och vår filosofi bygger på att kvalitet alltid lönar sig. Hos de stora mäklarkedjorna blir Ni en i mängden. Hos oss är det Ni som är viktig - det vinner Ni på!

Varje bostadsförsäljning är unik, och hög servicenivå, nytänkande och affärsmässighet är avgörande. Era önskemål och vår samlade erfarenhet och kompetens är utgångspunkten för en framgångsrik försäljning.

Genom åren har vi byggt upp ett väl fungerande nätverk med kontakter på såväl lokal nivå som i övriga Europa. Det gör vår marknadsföring ännu slagkraftigare, vilket gynnar Er som kund.

Mäklargruppen erbjuder en förstklassig mäklartjänst, på Era villkor och till ett fördelaktigt pris. Väljer Ni Mäklargruppen, gör Ni ett aktivt val!

1. Engagemang

Som fristående mäklarfirma känner vi ett stort engagemang i varje uppdrag och alla möten med Er som kund. För Mäklargruppen är varje kund unik och vi skräddarsyr vår tjänst efter just Era önskemål.

2. Förtroende

Vår grundsyn är att varje uppdrag ska bygga på ett ömsesidigt förtroende och ärlighet. Som professionella fastighetsmäklare har vi en mellanroll till förmån för såväl säljare som köpare. Vi är angelägna om att den förhandling vi leder ska uppnå ett slutresultat, där alla parter känner sig trygga och nöjda.

3. Uppföljning

Uppföljningen är A och O för att skapa långsiktigt givande relationer och att säkerställa vår kvalitetsstämpel. Därför följer vi upp varje försäljning med en kundenkät (frivillig), samtidigt som vi anordnar kundträffar. Vårt mål är att erbjuda en förmedlingstjänst som ger långsiktigt nöjda kunder


Mäklarens senaste objekt


Gratis hjälp välja mäklare - KALMAR

1. Registrera din bostad
-En kort beskrivning räcker.

2. Vänta på anbud
-Mäklarna skriver pris, presentation och vad som ingår.

3. Jämför och anlita
-Välj ut ett par att träffa och välj den bästa för dig!


Börja här >>

Tjänsten att jämföra och välja mäklare är kostnadsfri