Örlogsstaden AB - mäklare i Karlskrona


logo

Företag:Örlogsstaden AB
Adress: Borgmästaregatan 9
  37135
  KARLSKRONA
Telefon: 0455-16000
Hemsida:Örlogsstaden AB


Presentation: Örlogsstaden AB

Örlogsstaden fastighetsmäklare

Örlogsstaden är en utpräglad kvalitetsmäklare som förmedlar exklusiva och ofta strandnära objekt i Karlskrona med omnejd. Såväl säljare som köpare vänder sig till oss i förtroende - och ofta med preciserade önskemål. Vi erbjuder därför alltid personlig service och enskilda visningar.

Varför ska vi välja Örlogsstaden?

SOM MÄKLARE har vi specialiserat oss på särskilt tilltalande och strandnäravillor, fritidshus och centrala bostadsrätter i och omkring Karlskrona. Vi hyser ett genuint intresse för bostäder som erbjuder en livskvalitet utöver det vanliga, och är angelägna om att förmedla dessa objekt med både omsorg och omtanke.

SOM KÖPARE kan du komma till oss med mycket högt ställda förväntningar. Vi ser det som ett privilegium att få hjälpa dig att hitta den rätta bostaden. För din skull erbjuder vi personlig service med all tänkbar rådgivning kring köp och stad samt uteslutande enskilda visningar.

SOM SÄLJARE är du ständigt trygg hos oss. Vi kan vår bygd och vet vilka lägen som är attraktiva och högt värderade. Vi är måna om att du ska trivas genom försäljningsprocessen och respekterar dina önskemål om diskretion, marknadsföring och visningar av din fastighet.

SÖKER DU drömbostaden? Vill du överlåta ditt kära hem? Du är varmt välkommen att kontakta oss!


Mäklarens senaste objekt


Gratis hjälp välja mäklare - KARLSKRONA

1. Registrera din bostad
-En kort beskrivning räcker.

2. Vänta på anbud
-Mäklarna skriver pris, presentation och vad som ingår.

3. Jämför och anlita
-Välj ut ett par att träffa och välj den bästa för dig!


Börja här >>

Tjänsten att jämföra och välja mäklare är kostnadsfri